Mini beren

Jaren geleden maakte ik mijn eerste minibeertje. Een beginnerspatroontje. Een hoofdje dat uit twee en niet uit drie delen bestond. Armpjes en beentjes die ook maar uit een deel bestonden. Ik weet niet hoeveel beren ik verder ben na al die jaren. Veel, heel erg veel.

De beren die ik nu maak zijn mooier, ingewikkelder en soms kleiner dan klein. En ook hier heb ik weer mijn favorieten.

Geniet van het leukste dat er is: beren!

Kleiner dan een naaldenkoker en opgeofferd aan de Powertex

3 gedachten over “Mini beren

 1. Edith van der Velde-Blok

  Wat een prachtige dingen maak je, heb echt zitten genieten ๐Ÿ˜. Vandaag de beertjes onder een stolp op Facebook gezien die werd geplaatst door Anita Brouwer. Ook de popjes onder de stolp is prachtig, je raakt gewoon niet uitgekeken.

  1. Dinie van Duin Bericht auteur

   Hoi Edit, Dank je wel voor je leuke reactie. Ik ga vandaag proberen om meer foto’s van de stolp te plaatsen. Detailfoto’s. Eind van de dag of morgen moet dat zichtbaar zijn op de website. En euhh, ik ben handiger in mini dan in mn website bewerken, daarom duurt het wat langer bij mij.
   Groeten, Dinie

 2. Mirjam van Velzen

  Hallo Dini
  Nieuwsgierig geworden door de mooie stolp met beertjes die Anita op haar website heeft geplaatst ben ik verder gaan kijken op je website. Wat een geweldig schattige beertjes heb je gemaakt, en andere miniaturen ook zo knap. Echt genieten
  Groetjes Mirjam

Reacties zijn gesloten.