Willowcrest

De Willowcrest is een van de meest bijzondere huizen van Greenleaf. Bijzonder in alle opzichten. De vormgeving, de indeling en de materiaalkeuze.

The Willowcrest

Ik kocht dit huis tweedehands. Een opknappertje. Op mijn vorige website was de herbouw van dit huis stap voor stap te volgen. Helaas kan ik de bouwfoto’s niet allemaal meer traceren.

Toch heb ik nog veel mooie foto’s van het huis en de inrichting.

Ik heb de indeling iets veranderd en met geduld het huis ‘passend’ gemaakt.

Een impressie..

2 gedachten over “Willowcrest

 1. Marja Nieuwets

  Kwam toevallig op je site terecht omdat ik informatie zocht over Willowcrest. Ook ik heb hem tweedehands op de kop getikt. Hij zit alleen al helemaal in elkaar de kozijnen uitgezonderd.
  Had jij dat ook? Die voordeurtjes kunnen die open of zitten ze er in gelijmd? Er zit ook nog helemaal geen behang op de muren. Ik vind wat je hebt veranderd aan het huis ontzettend leuk. Ga dat zeker ook proberen met de schoorsteen. Als je nog tips hebt????
  Veel plezier met je hobby!! En bedankt voor je site. Vind het onwijs leuk wat je allemaal hebt gedaan. Heel inspirerend!
  Groetjes Marja

 2. Dinie van Duin Bericht auteur

  Hoi Marja,
  Sorry voor de late reactie.
  Mijn huis stond ook al in elkaar op 1 zijwand na (gedeelte bij de trap). De voordeurtjes zijn niet scharnierend. Alle andere deuren overigens ook niet. Je zou zelf scharniertjes kunnen bevestigen maar omdat het huis bij mij al in elkaar stond kwam ik er onvoldoende goed bij.
  Voor het behang heb ik eerst mallen gemaakt van papier. Inpakpapier van de bouwmarkt. Dat papier is dunner dan printpapier en je kunt er prima mee vouwen en op aftekenen.
  De schoorsteen is vastgezet met knutsellood.
  Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *